24 juni 2016

Over ons

 

Wij zijn SafeSkyWorks B.V: gespecialiseerd in een variatie van toepassingen die uitgevoerd worden met UAV's (Unmanned Aerial Verhicle) of wel in de volksmond genoemd: Drone.

SafeSkyWorks BV is ontstaan uit SafeWorks BV en is actief in de hoogspanning wereld. Sinds Oktober 2015 zijn wij actief als SafeSkyWorks BV en sinds Juni 2016 zijn wij bevoegd "Erkend Drone Operator" wat inhoud dat wij alle benodigde certificeringen behaald hebben.

Een aantal voorbeelden van wat SafeSkyWorks voor u kan betekenen:

Video Opnames

 

Naast deze mogelijkheden hebben wij ook een UAV in de zwaardere klasse ( 25KG --> ), deze UAV kan gewichten tot 30 KG tillen en is dus ten zeerste geschikt voor het zwaardere werk.

Onze apparatuur is zeer stabiel en kunnen vliegen tot een hoogte van ongeveer 300 meter. Hierdoor zijn wij in staat luchtfoto’s en video-opnames te maken, die voorheen onmogelijk leken.
Een prachtige en een innovatieve mogelijkheid voor het maken van luchtfoto’s en luchtvideo’s.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over onze drone's en de mogelijkheden zie Onze UAV's

Kernwaarden

Duidelijkheid

Miscommunicatie is gevaarlijk voor de veiligheid en het werken met onze drones. Om deze reden streven wij naar duidelijkheid in onze communicatie en in ons handelen.

Betrokkenheid

Oprechte betrokkenheid bij de klant. Dit kenmerkt onze werkwijze.

Kwaliteit

SafeSkyWorks BV wil een lange termijn strategie bewerkstelligen waarbij een goede kwaliteit van onze diensten en producten tegen een marktconforme prijs worden aangeboden.

Vakmanschap

SafeSkyWorks BV heeft een cultuur dat uit gaat van vakbekwaamheid waarbij zelfstandigheid, respect en eerlijkheid erg belangrijk is.

Klantgerichtheid

Om kwalitatief goede diensten te kunnen verlenen is luisteren naar de klant een eerste vereiste. Klantgerichtheid is voor ons dan ook even noodzakelijk als vanzelfsprekend.

Samenwerking

Samenwerking met alle partijen is altijd gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen. SafeSkyWorks BV streeft naar een economisch en een sociaal doel dat waarde geeft voor alle betrokkenen.

Ons Team

Nico Velthuis

CEO

Ron Velthuis

Team Manager | Pilot (ROC) |

Paul Harthoorn

|Pilot (ROC-Light)| Observer | Gimbal Operator |

Leon Lageweg

Observer | Gimbal Operator